Op vrijdag 9 september is Elske Berndes tot de eerste stadstekenaar van Nijmegen gekozen, een initiatief van festival The Big Draw Nijmegen. Onze stad is daarmee, na Amsterdam, de tweede stad in Nederland met een stadstekenaar. Ugenda heeft haar geïnterviewd.

Categorieën: Nieuws

Gerelateerde artikelen

Nieuws

GABI RETS is Stadstekenaar Nijmegen SEP 2020-2022

Gabi Rets is onze derde Stadstekenaar. Uit een shortlist van Nijmeegse tekenaars is na overleg in de commissie Stadstekenaar Nijmegen besloten dit jaar Gabi Rets te benoemen als Stadstekenaar Nijmegen. De andere genomineerde kunstenaars waren: Lees verder…

Nieuws

Stadstekenaar Nijmegen in Ugenda

https://www.ugenda.nl/lifestyle/item/12840-mogen-wij-u-voorstellen-rene-brouns-stadstekenaar Mogen wij u voorstellen: René Brouns, stadstekenaar! Geschreven door  Ugenda Heidi Peters woensdag, 07 november 2018 René Brouns in zijn atelier Foto: Heidi Peters “Het is nog een zoekend iets,” zegt René zelf wanneer ik hem opzoek Lees verder…

Nieuws

De tweede Stadstekenaar Nijmegen is een feit!

Rene Brouns is onze tweede Stadstekenaar. Uit een shortlist van Nijmeegse tekenaars is na overleg in de commissie Stadstekenaar Nijmegen besloten dit jaar Rene Brouns te benoemen als Stadstekenaar Nijmegen. Rene tekent al jaren in Lees verder…