Rene Brouns is onze tweede Stadstekenaar. Uit een shortlist van Nijmeegse tekenaars is na overleg in de commissie Stadstekenaar Nijmegen besloten dit jaar Rene Brouns te benoemen als Stadstekenaar Nijmegen. Rene tekent al jaren in en over Nijmegen. Zijn tekeningen ontstaan vanuit hemzelf en hij vindt het dan ook een uitdaging om soms in opdracht een gebeurtenis in/van Nijmegen te tekenen. Zijn tekeningen bevatten soms ook grappige of kritische bijschriften om zijn waarnemingen te verduidelijken.

Categorieën: Uncategorized

Gerelateerde artikelen

Uncategorized

Stadstekenaar Nijmegen in Ugenda

https://www.ugenda.nl/lifestyle/item/12840-mogen-wij-u-voorstellen-rene-brouns-stadstekenaar Mogen wij u voorstellen: René Brouns, stadstekenaar! Geschreven door  Ugenda Heidi Peters woensdag, 07 november 2018 René Brouns in zijn atelier Foto: Heidi Peters “Het is nog een zoekend iets,” zegt René zelf wanneer ik hem opzoek Lees verder…